slide1

Rioleringswerken

Als installatiebureau bieden wij ook passende oplossingen voor rioleringswerken bij renovaties, verbouwprojecten en nieuwbouw. Installatiebureau Dick Diepeveen kan u van dienst zijn met ontstoppen van een riool tot het aansluiten of keuren van leidingen. Van een nieuwe aansluiting tot een complete riolering aan laten leggen, wij verzorgen het graag. Behalve het aanleggen van een nieuwe riolering kunnen wij u ook van dienst zijn met het ontstoppen en reinigen van rioleringen en afvoeren. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van moderne technieken en apparatuur. Door de inzet van goede materialen en ervaren personeel waarborgen wij kwaliteit. Iets wat zeer belangrijk is bij rioleringswerken.

Bij een goede aanleg of reparatie van een rioolnet komt meer kijken dan u denkt. Zo voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Kabeltracering
  • Openbreken van vloeren
  • Herbestratingen
  • Berekenen van capaciteit
  • Aansluiten van het riool

Heeft u te kampen met een riool probleem? Dan komen wij allereerst bij u langs. Elk rioolprobleem kan anders zijn. Daarom voeren wij altijd eerst een vakkundige inspectie uit.

Rioolservice

Te maken met stankoverlast of een verstopt riool? Vaak hebben problemen in het riool te maken met blokkades die kunnen ontstaan door kalkaanslag, papier of ingegroeide boomwortels. Voor het snel laten verhelpen van de verstoppingen schakelt u ons bedrijf in. Wij verhelpen alle rioolproblemen op een zorgvuldige manier. Door gebruik te maken van moderne technieken zoals camera inspectie worden schades voorkomen. Heeft u te maken met een spoed probleem? Neem dan contact op met onze 24 uursservice. Wij komen het probleem verhelpen.

Dick Diepeveen - Markiezenhof 3 - Veenendaal -  +31(0) 318 523652

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring