slide1

Dakwerken

Is uw dak aan vervanging toe? Is uw zinken dakgoot kapot? Installatiebureau Dick Diepeveen richt zich op zowel nieuwbouw als renovatie op het gebied van dakwerken en op zowel de zakelijke als particuliere markt. De zakelijke markt bestaat hierbij uit onder meer woningbouwcorporaties, gemeenten en bedrijven. De dakdekkers van ons installatiebedrijf zijn zeer goed opgeleid en beheersen alle disciplines binnen het vak. Zo zijn wij gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze dakbedekkingen
  • Dakisolatie
  • Zink en koper
  • Pannendaken
  • Dak reparatie

En nog veel meer. Bij Installatiebureau Dick Diepeveen heeft u te maken met een betrouwbaar kwaliteitsbedrijf. Een relatief klein bedrijf met korte lijnen, die ervoor zorgen dat de kwaliteit ten allen tijden goed bewaakt wordt.

Onderhoud aan uw dak

Graag houden wij uw dak in goede conditie. Indien wenselijk kunnen wij een passend onderhoudsplan aanbieden waarbij wij zorgen voor verlening van de levensduur van het dak, kosten besparing, onverwachte problemen en optimaal functioneren. Wij komen graag langs om uw dak goed te controleren. We bekijken de dichtheid en de dakhuid en bestuderen of deze zijn functie vervuld. Indien nodig kunnen wij reparaties uitvoeren zodat uw dak weer in optimale conditie verkeerd.

Installatiebureau Dick Diepeveen is gespecialiseerd in dakwerken in de breedste zin van het woord. Uw dak is onze missie. Graag vergroten wij uw wooncomfort en bieden 24 uursservice voor uw dak.

Dick Diepeveen - Markiezenhof 3 - Veenendaal -  +31(0) 318 523652

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring