slide1

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is precisiewerk. Bij Installatiebureau Dick Diepeveen vindt u dé loodgieter waar u naar op zoek bent. Onze loodgieters zijn sterk in hun vak en helpen u op een persoonlijke wijze uw wensen in huis te verwezenlijken. Wilt u graag deskundig advies? Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken als het gaat om:

  • Leggen van leidingen
  • Aansluiten van sanitair
  • Het plaatsen van een CV
  • Ontstoppen van rioleringen

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Een gasinstallatie aan laten leggen? Een nieuwe CV laten installeren? Neem dan contact met ons op. Graag komen wij langs om uw wensen door te nemen. Vervolgens zullen wij een ontwerp maken zodat we dit in beeld kunnen brengen. Na het inmeten en bestellen van de materialen kunnen wij voor u aan de slag. Met loodgieterswerk leggen wij graag de basis voor een comfortabele leefomgeving.

Spoed

Voor als het echt snel moet, kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Last van lekkage, een verstopping of nare luchtjes in huis? Vaak gebeuren deze dingen als het echt niet uitkomt. Gelukkig staan wij direct voor u klaar. Al onze monteurs beschikken over een modern ingerichte service auto met alle benodigde apparatuur om de problemen snel te verhelpen.

Dick Diepeveen - Markiezenhof 3 - Veenendaal -  +31(0) 318 523652

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring