slide1
slide2

Welkom op de website van Installatiebureau Dick Diepeveen

Wij zijn al jaren lang hét betrouwbare en vakkundige adres voor installatiewerkzaamheden in de omgeving van Veenendaal. Bij ons kunt u terecht voor lood- en zinkwerk, dakbedekkingen, CV- en sanitaire installaties en rioleringswerkzaamheden. Ons team bestaat uit een groep specialisten waardoor wij alles onder één dak uit kunnen voeren. Van begin tot oplevering. Onze monteurs beschikken over de benodigde ervaring en diploma’s en zijn op de hoogte van de nieuwste technische kennis.

Bij ons staat comfortabel wonen en werken centraal. De werkzaamheden die wij uitvoeren moeten hier voor een groot deel aan bijdragen. Want wat is er nu heerlijker dan een warme douche en een verwarmd huis tijdens koude winterdagen. Door de jaren heen hebben wij dit voor vele klanten gerealiseerd. Tevreden klanten zorgen voor onze jarenlange dienstverlening. U als opdrachtgever staat bij ons centraal. Bij Installatiebureau Dick Diepeveen kunt u rekenen op een hoog serviceniveau en hoogwaardige kwaliteit.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. Maak kennis met ons bedrijf en onze diensten. Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Installatiebureau Dick Diepeveen richt zich op Lood- en zinkwerk, Dakbedekking, CV- en Sanitaire installaties, Riolering.

Dick Diepeveen - Markiezenhof 3 - Veenendaal - +31(0) 318 523652

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring