slide1

Installatiewerk

Gas en water zijn onmisbaar in elke woning. Vandaag de dag kan niemand het zich voorstellen hoe het zou zijn zonder betrouwbare gas- en watervoorzieningen. Als installatiebureau zorgen wij er graag voor dat u zorgeloos van al deze voorzieningen in uw woning kunt genieten. Bij ons kunt u namelijk vertrouwen op professionele aanleg van gas- en waterinstallaties. Of het gaat om nieuwbouw of renovatie, wij voeren alles van A tot Z, met de volledige keuring, uit.

Aanleggen van gas- en waterinstallaties

Het aanleggen van gas- en waterinstallaties is zeer nauwkeurig werk waar de benodigde kennis, ervaring en materialen voor nodig zijn. Voor zowel nieuwe woningen als bestaande woningen kunnen wij complete water en gasleidingnetwerken aanleggen. Voldoen de installaties in uw huis niet meer aan de eisen van deze tijd? Dan vervangen wij deze. Ons team zorgt er graag voor dat al uw installaties volgens de geldende regels- en voorschriften worden aangebracht. Hierbij houden we rekening met:

  • De keuze voor materialen
  • Uw wensen
  • Het budget
  • De woning
  • De installaties

Door het maken van nauwkeurige berekeningen zorgen wij voor perfect functionerende installaties. Een gas- en waterinstallatie moet immers veilig zijn. Als u dit door ons laat installeren weet u zeker dat u goed zit.

Dick Diepeveen - Markiezenhof 3 - Veenendaal -  +31(0) 318 523652  

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring